Annette Lefterow

Annette Lefterow

Annette Lefterow är en välkänd wellnessprofil. Hennes hälsofilosofi Lefterow-metoden bygger på 8 vägar till hälsa och välbefinnande. Här kan du ta del av wellnesstips och recept. Bli medlem kostnadsfritt och få medlemsbrev med träning, meditation och erbjudanden.

Bli medlem kostnadsfritt
Ladda ner Wellnessappen

Livsbalans mitt i en obalanserad värld

Kära wellnessvänner,

Hur balanserar vi livet här och nu mitt i en obalanserad värld där sviterna efter en pandemi är märkbar, krig har blivit vardag, ekonomin utmanar våra hushåll. terror och våld härjar fritt, miljöångest och mental ohälsa dansar tanke i tanke med tidspress som skapar livsstress på alla fronter. Hur uppnår man livsbalans mitt i allt detta?

Visst önskar vi alla en bättre balans för självaste moder jord och att orättvisor ska ge vika men medan dagarna går (eller snarare rusar fram), dessa dagar som i sin tur utgör ditt liv, är det viktigt att verka för och fokusera på livsbalansen inom dig.

Du är din egen balans och din egen livskraft. Även om livet runt omkring är allt annat än perfekt så har du ditt perfekta förhållningssätt till “allt som sker” inom dig. Ingen annan har tillgång till dig. Bara du. Här och nu.

Livets dagar kan gå upp och ner i den eviga förändring som kan liknas vid en berg- och dalbana. Tre livsviktiga redskap på livsresan är: tro, hopp och kärlek. Utöver det självkänsla, mental och fysisk styrka samt ödmjukhet och respekt.

Att vara sin egen bästa vän är mer aktuellt än någonsin. Att lyssna till sin intuition och följa sin magkänsla kan vara det som är avgörande för allt som blir. “Desto mer i livsbalans, desto mer redo. Desto mer styrka, desto mer handlingskraft.”

Mitt livsråd till dig är att ständigt kämpa för din hälsa, din harmoni och din livskraft. Ta inget för givet. Ge aldrig upp. Börja om med varje ny dag som är ett nytt liv i livet. Meditera ofta. Sov bättre. Aktivera dig varje dag. Ät väl och tänk hoppfulla och starka tankar. 

Om om du vaknar upp till, eller befinner dig mitt i den tuffaste av dagar så sätt dig ner och blunda. Ta en paus. Prova min guidade meditation som jag kallar “En bättre dag”. Försöka duger sa alltid min kloka pappa.

Beten Sie Wellness.

Annette Lefterow

Allt om wellness är en blogg på Wellnessbylefterow.com. Här kan du följa Lefterow-metoden som bygger på 8 vägar mot hälsa och livsbalans. Basmedlemskap  “Wellnessvänner” på webben är kostnadsfritt och kommer så alltid att vara. Anmäl dig här!  I Wellness by Lefterow app kan du ta del av wellness, onlinekurser, community och veckans livesändning. Välj medlemskap från 129 kr. Just nu kan du bli Höstmedlem september – december för 249 kr. Läs mer här!

Teilen Sie dies:

Mer wellness och inspiration

Varukorg