Meditationsvecka

Onlinekurs Meditationsvecka

Varmt välkommen till en onlinekurs med fokus på din mentala kraft och hälsa. Kursen pågår i en vecka och du startar den när du vill. Varje dag får du tre nya övningar som du utför när du själv vill, på morgonen, mitt på dagen och på kvällen. Varje pass är ca 5 minuter.  Kursen består av 21 guidade meditationer.

Så här säger Annette om kursen:

Kursen är inspirerad av mitt eget sätt att leva wellness. Jag mediterar flera gånger per dag och unnar mig små pauser för att andas, tänka, ibland inte tänka alls eller affirmera och visualisera. Jag kallar det både för meditation, mindset och mental styrketräning. Allt handlar om rutiner och eftersom det magiska talet för att få in en ny rutin i sitt liv är 21 så blev det 21 pass. Det är min förhoppning att veckan ger dig en ny rutin att meditera mera i din vardag. Inför varje övningstillfälle rekommenderar jag att du sätter dig ner eller ligger ner, så som det passar dig bäst. Koppla av en stund innan du startar övningen. Sitt gärna kvar en stund efter att den är avslutad. Mitt på dagen övningen kan du utföra där det passar dig bäst och gärna utomhus.

Är du redo att känna dig mentalt starkare, mer harmonisk, fylld av ny energi, ge utrymme för lite magi och bättra på din självkänsla? Då kommer veckans 21 träningspass att göra dig gott! Lite ger oväntat mycket. När kursen når sitt slut är det bara början på ett mer meditativt vardagsliv för dig.

Pris 359 kr

  • Bonus! Utöver kursen får du dessutom tillgång till 15 guidade meditationer för olika livssituationer.
  • Bonus! Workshop om meditation
  • Bonus! Varje vecka kan du ta del av veckans livesändning i appen och ställa dina frågor direkt till Annette.

Du kan utföra kursen både på webben och direkt i appen. Du har tillgång till kursen  i 12 månader. 

Efter genomfört köp får du ett välkomstbrev med utförliga instruktioner hur du får tillgång till kursen på webben och i appen. Du får ditt välkomstbrev inom 24 timmar.

Bilden visar en meditation
Bilden visare en morgonmeditation
Bilden visar en meditation

Wellness by Lefterow APP

Följ Lefterow-metoden och kom i livsbalans
Teilen Sie dies:
Varukorg