Wellness by Lefterow

Välkommen till Wellness by Lefterow

Upptäck Lefterow-metoden, ett hälsokoncept som omfattar åtta vägar till hälsa och livsbalans. Genom en kombination av yoga, pilates, meditation, hälsokunskap, wellnessritualer, vardagsmotion, wellnessköket och meditativt skrivande, guidar Annette Lefterows hälsofilosofi dig mot välmående och egenvård i vardagen. Upplev effektiva verktyg för att minska stress, öka styrka och förbättra ditt välbefinnande. Följ med på resan mot en hälsosam och balanserad livsstil med Lefterow-metoden.

Annette Leftorow - din guide till wellness

Annette Lefterow är inte bara en expert inom hälsa och välbefinnande, hon är också passionerad över att hjälpa dig att uppnå dina hälsomål, var du än befinner dig i världen. Med vår digitala närvaro och Annettes expertis inom wellness kan du nu få tillgång till anpassade lösningar direkt från din mobil.

Upptäck fördelarna med att bli medlem i Annette Lefterows livstilsapp, där du får exklusivt innehåll, livesändningar, wellnessprogram och livsstilscoaching. Och för dig som vill inspireras kostnadsfritt, besök vår webbplats wellnessbylefterow.com. Där hittar du regelbundet uppdaterat och inspirerande innehåll för att stödja dig på din resa mot välmående. Fördjupa dina kunskaper med en av våra onlinekurser inom hälsa som du kan utföra direkt i appen eller på webben.

Ta steget mot en mer stressfri framtid, var du än befinner dig. Genom att köpa medlemskap i Annette Lefterows livstilsapp eller inspireras kostnadsfritt på webbplatsen får du verktygen och stödet för att skapa en stark grund för ditt välmående och långsiktig hälsa. Välkommen till en digital resa mot ett mer harmoniskt och stressfritt liv med Wellness by Lefterow!

Följ Lefterow-metoden

Här på wellnessbylefterow.com kan du prova på olika delar av Lefterow-metoden i våra digitala inspirationsrum för  Yoga, Pilates, Meditation, Föreläsningar, Wellnessköket, Wellnessritualer och Hälsokunskap. Som en av våra wellnessvänner får du digitala inspirationsbrev  (kostnadsfritt). Anmäl dig här och låt dig inspireras av det senaste inom wellness som livsstil.

Mission

The Lefterow method is about spreading healthy knowledge to everyone who wants and needs it – for public health.

Vision

With wellness in everyday life, we can all do our best to strengthen our function and work for a healthier life.

Value words

Nyfiken på att veta mer? Anmäl dig till en kostnadsfri föreläsning med Annette Lefterow

Spela video om Annette Lefterow i lotuslyft

Föreläsning med Annette Leftorow.

Välkommen till ett webinar om Lefterow-metoden som bygger på 8 vägar till hälsa och livsbalans genom yoga, pilates, meditation, hälsokunskap, träning, mat, ritualer och dans. Wellness by Lefterow är en livsstil för dig som vill ta hand om din fysiska och mentala hälsa genom egenvård i vardagen, hemma. Kom i livsbalans i lugn och ro, utan hälsostress och tidspress.

Kostnadsfritt att delta. Du som deltar får ett exklusivt erbjudande!

Anmäl dig till nästa webinar!
Share this:
shopping basket