Wellness 2022

wellnessguide 2022

Annette Lefterow bjuder in till personlig wellnessinspiration 2022. Välj mellan vår, sommar, höst eller helårsabbonemang. Den första lördagen i varje månad kommer månadens digitala wellnessguide till din e-post med inbjudan till månadens webbinarier, träning och meditation online, hälsotips och recept från wellnessköket. Du som deltar i wellnessguide har möjlighet att boka till  personlig wellnesskonsultation online till förmånligt pris.

Annette Lefterow mediterar i eftermiddagssolen
Bilden beskriver en digital julklapp
Årsplan wellnessguide 2022
Bilder visar ett wellnesscitat
Bilden visar programinnehåll för Godnattwellness online

Godnattwellness online

Avsluta din kväll i harmoni. Somna bättre med wellnessritualer som du kan göra hemma i sovrummet. Somna med wellness. Inledning och reflektioner och wellnessdikt, godnattyoga (du kan utföra passet på yogamatta eller i sängen), wellnessritual (du får lära dig att göra en rogivande huvudmassage) och vi avslutar med kvällsmeditation. 

wellnessmorgon online

Starta dagen i lugn och ro tillsammans med Annette Lefterow. Här får du en mix av wellnessritualer för kropp, tanke och själ. Vi tonar in till den nya dagen med reflektioner och en wellnessdikt. Därefter blir det ett Yogalates pass som du kan göra i sängen eller på din yogamatta. Morgonwellness avslutas med en ansiktsmassage. 

Morgonwellness

Anmäl dig till årets julmeditation online

Fredag 24/12 kl. 09.30. Delta via din mobil, surfplatta eller dator. Kostnadsfritt.
Anmäl dig
Dela det här: