Livsbalans på 30 dagar

Detta erbjudande gäller endast för dig som har varit deltagare i webinariet om Livsbalans på 30 dagar - välkommen!

Kom i livsbalans utan hälsostress och tidspress

Onlinekurs med personlig coachning inklusive årsmedlemskap i appen, e-bok Livsbalans på 30 dagar och två bonuskurser

Livsbalans på 30 dagar med Annette Lefterow är en onlinekurs för dig som vill göra en nystart och satsa lite extra på din hälsa i vardagen. Här får du följa Lefterow-metoden som bygger på 8 vägar till hälsa och livsbalans genom yoga, pilates, meditation, träning, hälsokunskap, mat, dans och ritualer.

Glöm hälsostress, tidspress och prestation!

Här tar du en dag i taget och lägger grunden för en ny livsstil. Du behöver endast 15 minuter om dagen. Allt därtill är en bonus. När kursen avslutas är det bara början på din nya livsstil med wellness och egenvård i vardagen. Du genomför kursen direkt i Wellness by Lefterow APP eller på webben. Utöver kursen ingår 12 månaders medlemskap i appen och 2 bonuskurser, Meditationsvecka och Meditativ Skrivarkurs. Du har tillgång till samtliga kurser i 12 månader.

Ingår

 • Onlinekurs Livsbalans på 30 dagar
 • E-bok Livsbalans på 30 dagar
 • Medlemskap Wellness by Lefterow APP 12 månader

Bonuskurser

 • Onlinekurs Meditationsvecka
 • Onlinekurs Meditativ Skrivarkurs

Övrigt som ingår i appen

 • Veckans livesändning i appen
 • Mät resultatet av din nya livsstil – tracking
 • Umgås med andra deltagare – wellness community
 • Personlig wellnesscoachning direkt i appen – Annette svarar på dina frågor, kommenterar och peppar dig genom onlinekursen

Livsbalans på 30 dagar är en onlinekurs som har förändrat och hjälp tusentals kvinnor mitt i livet.  Här får du den nystart du behöver för att ta hand om din hälsa och livsbalans där du är, här och nu. Då får hjälp att starta om och leva enligt wellness som livsstil.

Träning, meditation, yoga, workshops, pilates, hälsotips, ritualer, promenader, morgonwellness, yogalates, godnattwellness, dans, skrivövningar, egenmassage, föreläsningar och livsplanering hjälper dig att bygga styrka, balans och harmoni i kropp, tanke och själ.

I wellnessköket hittar du recept för din frukost, lunch och middag samt konsten att göra nyttiga energisnacks och sätta guldkant på vardagsmaten.  Som deltagare har du tillgång till ett exklusivt community där du kan inspirera och inspireras av andra wellnessvänner.  Mätbara resultat av din nya livsstil får du med hjälp av ett digitalt verktyg i appen som håller koll på dina aktiviteter, meditation, din sömn, hur du mår och din dagliga livsbalans.

Kursstart 1 oktober - premiärpris här och nu

Annette Lefterow i balanspositionAnnette Lefterow är en välkänd wellnessexpert med mer än 35 års erfarenhet inom hälsa och livsstil.

Hon har gett ut 8 böcker inom hälsa och utvecklat ett 30-tal tränings- och spakoncept. Annette är en uppskattad inspiratör, pedagog, föreläsare och författare.

Hennes böcker Din guide till wellness och Livsbalans på 30 dagar bygger på Lefterow-metoden som utövas av tusentals följare sedan 1997.

Varje vecka sänder hon live direkt i appen. Passa på att ställa dina personliga frågor och önskemål.

Mer än en app! Som deltagare i Livsbalans på 30 dagar får du personlig wellnesscoachning direkt i appen. Annette svarar på dina frågor, kommenterar och peppar dig under kursens 30 dagar.

Bilden visar ett erbjudande

Erbjudande endast för dig som har deltagit i webinariet om Livsbalans på 30 dagar  

 • Onlinekurs Livsbalans på 30 dagar (app och webb) 2 500kr
 • Medlemskap Wellness by Lefterow APP 12 månader (värde 2 580 kr)
 • Onlinekurs Meditationsvecka (värde 500 kr)
 • Onlinekurs Meditativ Skrivarkurs (värde 500 kr)
 • Livsbalans på 30 dagar e-bok (värde 200 kr)

Ditt pris 1 850 kr  (värde 6 280 kr)

Anmäl dig här

För och eftermamn
Livsbalans på 30 dagar 1850 kr är i nuläget fullbokad. Väntelista finns!
Dela det här: