wellness

APP bild CTA Ny

Välkommen till Wellness by Lefterow

Följ Lefterow-metoden som bygger på 8 vägar till hälsa och livsbalans genom yoga, pilates, meditation, hälsokunskap, träning, mat, egenmassage och dans. Annette Lefterows hälsofilosofi är en guide till wellness och egenvård i vardagen som ger dig effektiva redskap för dämpa stress, bygga styrka och må bättre..

Ladda ner Wellness by Lefterow APP  i App Store eller Google Play och ta del av en kostnadsfri introduktion. I wellness-appen finns olika medlemskap och onlinekurser.

Här på wellnessbylefterow.com kan du bli medlem (kostnadsfritt) och ta del av träningspass, yoga, pilates, guidade meditationer, webinarier, föreläsningar, recept från wellnessköket och andra må-bättre-tips. Som medlem får du digitala inspirationsbrev med wellnesscoachning.  Vi erbjuder många olika onlinekurser inom wellness.

Mission

Lefterow-metoden handlar om att sprida hälsosam kunskap till alla som vill ha och behöver den – för folkhälsan.

Vision

Med wellness i vardagen kan vi alla göra vårt bästa för att stärka vår funktion och verka för ett friskare liv.

Värdeord

Nyfiken på att veta mer? Anmäl dig till ett wellness webinar!

Webinar om Lefterow-metoden

Spela video om Annette Lefterow i lotuslyft

Välkommen till ett webinar om Lefterow-metoden som bygger på 8 vägar till hälsa och livsbalans genom yoga, pilates, meditation, hälsokunskap, träning, mat, ritualer och dans. Wellness by Lefterow är en livsstil för dig som vill ta hand om din fysiska och mentala hälsa genom egenvård i vardagen, hemma. Kom i livsbalans i lugn och ro, utan hälsostress och tidspress. Kostnadsfritt att delta. Föreläsare: Annette Lefterow

Anmäl dig här

Dela det här:
Varukorg