Wellness APP

Lanseringserbjudande för dig som är medlem

Kom i livsbalans och bli den du är menad att vara.  

Följ Lefterow-metoden och kom i livsbalans med hälsoprofilen Annette Lefterow som din guide till wellness. Längtar du efter en nystart i livet? Vill du stressa mindre och må bättre? Trött på kortsiktiga mål? Är du redo att satsa det lilla extra på din hälsa och hitta en livsstil med egenvård som fungerar mitt i livet, hela livet? Då har du hamnat rätt!

Lefterow-metoden bygger på 8 vägar till harmoni och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, träning, hälsokunskap, mat, ritualer och dans. I Wellness by Lefterow appen hittar du den wellness du behöver för att ta hand om din hälsa och livsbalans där du är, här och nu.

Träning, meditation, yoga, workshops, pilates, hälsotips, ritualer, promenader, morgonwellness, yogalates, godnattwellness, dans, skrivövningar, egenmassage, föreläsningar och livsplanering hjälper dig att bygga styrka, balans och harmoni i kropp, tanke och själ. Fysisk hälsa, mental hälsa och social hälsa är tre aspekter som tillsammans utgör en helhetsfilosofi inom Lefterow-metoden.

I wellnessköket blir du din egen bästa vardagskock. Här hittar du recept för din frukost, lunch och middag samt konsten att göra nyttiga energisnacks och sätta guldkant på vardagsmaten. 

Som medlem har du tillgång till ett exklusivt community där du kan inspirera och inspireras av andra medlemmar. Vi delar wellness, upplevelser, matinspiration, kreativitet och allt mellan himmel och jord. 

Mätbara resultat av din nya livsstil med Lefterow-metoden får du med hjälp av effektiva verktyg för att bland annat hålla koll på din meditation, fysiska aktiviteter, din sömn, hur du mår och din dagliga livsbalans.

Annette Lefterow är en välkänd wellnesssexpert med mer än 35 års erfarenhet inom hälsa och livsstil. Hon har gett ut 8 böcker inom hälsa och utvecklat ett 30-tal tränings- och spakoncept. Annette är en uppskattad inspiratör, pedagog, föreläsare och författare. Hennes böcker Din guide till wellness och Livsbalans på 30 dagar bygger på Lefterow-metoden som utövas av tusentals följare sedan 1997. Varje vecka sänder hon live direkt i appen för dig som är medlem. Passa på att ställa dina personliga frågor och önskemål.

Ladda ner appen och ta del av en kostnadsfri introduktion.

Prova på meditation, morgon- och godnattwellness, ritualer, egenmassage och mycket mer. När du är redo att gå vidare kan du uppgradera till medlem och få tillgång till hela appen inklusive tracking, community, livesändningar och wellnessnotiser.  

Erbjudande för dig som är medlem (bli medlem här)

Medlemskap 30 dagar 150 kr (ord pris 215 kr per mån – kan köpas direkt i appen) 

Höstmedlemskap aug – dec 600 kr (värde 1 075 kr)

Höstmedlemskap kan betalas med kort direkt i appen – klicka här.  Föredrar du att betala med Swish, PayPal eller faktura så anmäler du dig i formuläret nedan.

För och eftermamn

Lanseringserbjudande

Medlemspris på Wellness by Lefterow APP
Dela det här: