Annette Lefterow

Wellnessentreprenör, hälsopedagog, författare och passionerad wellnessutövare

Denna bild visar Annette Lefterow
Bilden visar Wellness by Lefterow app

Hej och välkommen till Wellness by Lefterow! Jag är Annette Lefterow, och jag ser fram emot att dela med mig av mina egna erfarenheter och visioner för att inspirera och stödja dig på din personliga wellnessresa.

Min egen Wellnessresa och Utbildning
Hälsopedagogik med fokus på wellness ligger till grund för min syn på hälsa som jag har utvecklat under mina mer än 35 års yrkesutövande. Genom utbildningar inom yoga, pilates, meditation, personlig träning och spaterapi har jag fördjupat min förståelse för hur wellness kan påverka och göra skillnad för vårt välbefinnade, både kropp och själ.

Erfarenhet och Mångsidighet
Med bred erfarenhet inom hälsobranschen, från undervisning till föreläsning och konceptutveckling, har jag varit en del av både traditionella och moderna aspekter. Tidigare drift av ett wellnesscenter och engagemang för digitala hälsotjänster har format min syn på branschen.

Digital Innovation och Eget Hälsokoncept
Min passion för att integrera teknik och innovation har format mitt sätt att driva Wellness by Lefterow till en digital tjänst. Min livsstilsapp är resultatet av mitt strävande att göra wellness mer tillgängligt och personligt.

Lefterow-metoden – En Del av Mig
Jag är stolt över att dela Lefterow-metoden, en sätt att se på hälsa som jag själv omfamnar i min vardag. “Jag lever som jag lär.” Genom att integrera fysisk, mental och social balans vill jag inspirera till en hållbar livsstil och göra wellness personligt för var och en.

Vision och Drivkraft
Min vision är att göra wellness som livsstil tillgängligt för alla, och genom min wellness bidra till en positiv inverkan på samhället genom att främja hälsa och välbefinnande.

Jag ser verkligen fram emot att vara din personliga guide på vägen mot en hälsosam och balanserad livsstil. Välkommen till Wellness by Lefterow, där hälsa blir personligt!

Här på wellnessbylefterow.com kan du ta del av mina digitala wellnessrum med träningspass, yoga, pilates, guidade meditationer, webinarier, föreläsningar, recept från wellnessköket och andra må-bättre-tips. Som en av mina Wellnessvänner får du digitala inspirationsbrev  (kostnadsfritt). Anmäl dig och ta del av vår digitala gemenskap.

Mission

Lefterow-metoden handlar om att sprida hälsosam kunskap till alla som vill ha och behöver den – för folkhälsan.

Vision

Med wellness i vardagen kan vi alla göra vårt bästa för att stärka vår funktion och verka för ett friskare liv.

Värdeord

Nyfiken på att veta mer? Anmäl dig till nästa föreläsning om Lefterow-metoden.

Spela video om Annette Lefterow i lotuslyft

Föreläsning med Annette Leftorow.

Välkommen till ett webinar om Lefterow-metoden som bygger på 8 vägar till hälsa och livsbalans genom yoga, pilates, meditation, hälsokunskap, träning, mat, ritualer och dans. Wellness by Lefterow är en livsstil för dig som vill ta hand om din fysiska och mentala hälsa genom egenvård i vardagen, hemma. Kom i livsbalans i lugn och ro, utan hälsostress och tidspress.

Kostnadsfritt att delta. Du som deltar får ett exklusivt erbjudande!

Anmäl dig till nästa webinar!
Dela det här:
Varukorg