Livsbalans på 30 dagar

Redo för en nystart? Prova vår mest populära onlinekurs i hälsa

Livsbalans på 30 dagar är vår mest populära onlinekurs inom hälsa. Kursen bygger på en av Annette Lefterows böcker om livsstil och wellness. Det här är kursen som du kan göra inte bara en gång utan med fördel 2-3 gånger per år. Du får hjälp att strukturera och planera din wellness i vardagen. Vill du satsa på wellness som livsstil? Anmäl dig till nästa webinar som börjar strax och ta reda på mer.

Anmäl dig till nästa webinar och ta reda på mer!

Spela video om Bilden visar en bild på Annette Lefterow

Anmäl dig till nästa webinar! Kostnadsfritt att delta.

Livsbalans på 30 dagar med Annette Lefterow är en onlinekurs med för dig som vill göra en nystart och satsa lite extra på din hälsa i vardagen. Här får du följa Lefterow-metoden som bygger på 8 vägar till hälsa och livsbalans genom yoga, pilates, meditation, hälsokunskap, vardagsmotion, wellnessköket, wellnessritualer och självledarskap. Kursen genomförs på distans. Du har tillgång till kursen i 12 månader.

Välj en tid som passar dig

Glöm hälsostress, tidspress och prestation!

Det är lätt att hänga med i vår onlinekurs för din hälsa.

Här tar du en dag i taget och lägger grunden för en ny livsstil. Du behöver endast 15 minuter om dagen. Allt därtill är en bonus. När kursen avslutas är det bara början på din nya livsstil med wellness och egenvård i vardagen. Du genomför kursen på webben och/eller direkt i appen. Livsbalans på 30 dagar har förändrat och hjälpt tusentals kvinnor mitt i livet.  Här får du den nystart du behöver för att ta hand om din hälsa och livsbalans där du är, här och nu. Då får hjälp att starta om och leva enligt wellness som livsstil.

Träning, meditation, yoga, workshops, pilates, hälsotips, ritualer, promenader, morgonwellness, yogalates, godnattwellness, dans, skrivövningar, egenmassage, föreläsningar och livsplanering hjälper dig att bygga styrka, balans och harmoni i kropp, tanke och själ.

I wellnessköket hittar du recept för din frukost, lunch och middag samt konsten att göra nyttiga energisnacks och sätta guldkant på vardagsmaten.   Mätbara resultat av din nya livsstil får du med hjälp av ett digitalt verktyg i appen som håller koll på dina aktiviteter, meditation, din sömn, hur du mår och din dagliga livsbalans.

Annette Lefterow är din guide till wellness  

Annette är en välkänd  wellnessexpert med mer än 35 års erfarenhet inom hälsa och livsstil. Hon har gett ut 8 böcker inom hälsa och utvecklat ett 30-tal tränings- och spakoncept. Annette är en uppskattad inspiratör, pedagog, föreläsare och författare. Hennes böcker Din guide till wellness och Livsbalans på 30 dagar bygger på Lefterow-metoden som utövas av tusentals följare sedan 1997. Livsbalans på 30 dagar är en av många onlinekurser som hon har producerat inom hälsa.

Du kanske också är intresserad av: 

Meditationsvecka – läs mer

Wellnessvecka – läs mer

Vitbalans på 30 dagar – läs mer

Dela det här:
Varukorg