Wellnesshjälpen

Till dig som behöver lite stöd just nu

Wellnesshjälpen

Wellness by Lefterow erbjuder ett stödprogram för dig som vill prova wellness men inte har ekonomiska förutsättningar här och nu.

Annette Lefterow är sedan 2008 engagerad i flera ideella organisationer med fokus på att stärka kvinnors hälsa, bekämpa mental ohälsa, främja en alkoholbefriad livsstil och verka för den allmänna folkhälsan. Hon är en uppskattad wellnessambassadör som brinner för att hjälpa andra hitta vägen till wellness. Med wellnesshjälpen vill hon sträcka ut en hjälpande hand till den som vill hjälpa sig själv till bättre livsbalans. Wellness är kunskap. 

Wellnesshjälpen ger dig tre månaders medlemskap och en valfri onlinekurs i syfte att komma i gång med egenvård och fördjupa din hälsokunskap (värde ca 1000kr). Det enda du behöver göra i motprestation är att fylla i en utvärdering så att vi vet hur det har gått för dig och hur vi kan bli bättre på att stötta och hjälpa. Välkommen med din ansökan.

Bilden visar Annette Lefterow i Castello Aragonense
Bilden visar en bild på Annette Lefterow

Genom livets berg-och-dal bana har wellness varit den eviga flamman av ljus och hopp. Mitt hopp är att wellness kan hjälpa dig i din livssituation. Namaste, Annette Lefterow

Ansök till Wellnesshjälpen

Dela det här:
Varukorg