Meditativ skrivarkurs

Onlinekurs med fokus på meditation och rogivande skrivande

Välkommen till en onlinekurs för dig som älskar att både meditera och skriva. Här förenar vi det bästa av två världar och låter bägge metoder ge utrymme för harmoni, kreativitet och läkande kraft. Kursen består av guidade meditationer, skrivarmeditation, 4 föreläsningar och 20 skrivövningar. Annette Lefterow är verksam som författare. Hon har givit ut 8 böcker inom hälsa och livsstil. I denna onlinekurs förenar hon sin passion för wellnesss & words. Du får lära dig att skriva en egen guidad meditation och hitta vägen till mer harmoni.

Skriv dig till mer harmoni

Vi fördjupar oss i meditation och skrivande, provar olika skrivövningar och utövar litterära knep för ett mer stressfritt liv. Fatta pennan och var med på en inre skrivarresa. Lär känna författaren inom dig. Skriv dig till mer harmoni och inspiration. Kursen består av 4 föreläsningar och 20 skrivövningar. 

Skrivövningarna kan du utföra direkt på webben och i appen eller för hand, så som du själv föredrar att skriva. Upptäck de många fördelarna med att skriva bort din stress och lägga grund för ett mer kreativt och inspirerande liv.  Bli din egen meditativa författare. Vem vet vilka ord som kommer på pränt när du får utforska din kreativitet i kombination med medveten närvaro?!

 

Annette Lefterow bloggar om words and wellness

Dela det här:
Varukorg