Meditationsvecka

Onlinekurs i meditation

Varmt välkommen till en onlinekurs i meditation för dig som vill bli mer stressfri. Du kan starta onlinekursen när du själv vill. Varje dag får du tre nya övningar som du utför när du själv vill, på morgonen, mitt på dagen och på kvällen. Varje pass är ca 5 minuter.  Kursen består av 21 guidade meditationer. Du har tillgång till onlinekursen i 12 månader. Här kan du prova en meditation med Annette Lefterow.

Bilden visar en onlinekurs i meditation hemma

Så här säger Annette Lefterow om onlinekursen

Kursen är inspirerad av mitt eget sätt att leva wellness. Jag mediterar flera gånger per dag och unnar mig små pauser för att andas, tänka, ibland inte tänka alls eller affirmera och visualisera. Jag kallar det både för meditation, mindset och mental styrketräning. Allt handlar om rutiner och eftersom det magiska talet för att få in en ny rutin i sitt liv är 21 så blev det 21 pass. Det är min förhoppning att veckan ger dig en ny rutin att meditera mera i din vardag. Inför varje övningstillfälle rekommenderar jag att du sätter dig ner eller ligger ner, så som det passar dig bäst. Koppla av en stund innan du startar övningen. Sitt gärna kvar en stund efter att den är avslutad. Mitt på dagen övningen kan du utföra där det passar dig bäst och gärna utomhus.

Bli stressfri

Är du redo att känna dig mentalt starkare, mer harmonisk, fylld av ny energi, ge utrymme för lite magi och bättra på din självkänsla? Då kommer veckans 21 träningspass att göra dig gott! Lite ger oväntat mycket. När kursen når sitt slut är det bara början på ett mer meditativt vardagsliv för dig.

Bilden visar en meditation
Bilden visare en morgonmeditation
Bilden visar en meditation
Dela det här:
Varukorg