Yoga

Välkommen att prova yoga hemma

Yoga bygger styrka, balans och smidighet i kropp, tanke och själ. Utöva yoga på ditt sätt. Välj övningar och sekvenser som känns rätt för din kropp. Lite ger mycket. Yoga leder till en känsla av wellness. Yoga by lefterow är inspirerad av Ayurveda. Här finns yoga för morgon som kväll.

Spela videoklipp
Spela videoklipp

Yoga hemma varje dag

Yoga är för många en 5 000 år gammal anti-age träning men det finns mycket sanning i det. Vi tappar styrka med tiden om vi inte gör något åt det. Vi blir stela och får krämpor om vi inte gör något åt det. Vi får sämre balans både genom försämrad syn och försvagade muskler men tack och lov så finns det mycket vi kan förbättra på vägen genom livet.

Inför dina yogastunder

Klä dig i mjuka och skön kläder. Tänd ljus och skapa en mysig stämning runt om dig. Använd rökelse om du tycker om det. Träna yoga barfota. Lägg gärna en varm filt över dig och en kudde under huvudet i slutet av passet när det är dags att vila (Savasana) och ligg kvar där så länge du vill och behöver.

Använd en yogamatta som underlag. Om du inte har en yogamatta var försiktig så att du inte halkar. Undvik att äta strax innan yogapasset. Ta gärna en varm dusch eller ett bad efter yogastunden. Njut av yoga i all enkelhet hemma.

Viktigast av allt – var snäll mot dig själv.

Läs även: Pilates hemma

Läs även: Meditation hemma 

Vill du träna mer yoga hemma? Som medlem i Wellness by Lefterow app får du tillgång till hela vårt utbud av träningspass, föreläsningar om yoga samt veckans livesändning med Annette Lefterow som svarar på dina frågor. Läs mer om medlemskap här!

 
Dela det här:
Varukorg