Medlemskap

Medlemskap i Wellness by Lefterow

Upptäck wellness som livsstil. Som medlem får du tillgång till hela vårt utbud av wellness, träningspass, guidade meditationer, wellnessritualer, veckans livesändning, wellnessköket och så mycket mer direkt i vår app och på webben. Du får inspirerande medlemsbrev med senaste nytt om wellness, exklusiva erbjudanden för dig som är medlem och inbjudningar till digitala evenemang och wellnessresor. 

Bilden visar Wellness by Lefterow app
Spela video om Annette Lefterow visar yogaposition

Bli medlem och upptäck wellness som livsstil

Som medlem har du tillgång till din wellness direkt i vår livsstilsapp och på webben.

Upptäck fördelarna med wellness som livsstil tillsammans med hälsoprofilen Annette Lefterow som din guide.  Lefterow-metoden bygger på 8 vägar till harmoni och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, vardagsmotion, hälsokunskap, wellnessköket, ritualer och meditativt skrivande. I Wellness by Lefterow app hittar du den wellness du behöver för att ta hand om din hälsa och livsbalans där du är, här och nu.  

Träning, meditation, yoga, workshops, pilates, hälsotips, ritualer, promenader, morgonwellness, yogalates, godnattwellness, dans, skrivövningar, egenmassage, föreläsningar och livsplanering hjälper dig att bygga styrka, balans och harmoni i kropp, tanke och själ. Fysisk hälsa, mental hälsa och social hälsa är tre aspekter som tillsammans utgör en helhetsfilosofi inom Lefterow-metoden. I wellnessköket blir du din egen bästa vardagskock. Här hittar du recept för din frukost, lunch och middag samt konsten att göra nyttiga energisnacks och sätta guldkant på vardagsmaten. 

Ditt medlemskap

Som medlem har du tillgång till ett exklusivt community där du kan inspirera och inspireras av andra medlemmar. Mätbara resultat av din nya livsstil med Lefterow-metoden får du med hjälp av effektiva verktyg för att bland annat hålla koll på din meditation, fysiska aktiviteter, din sömn, hur du mår och din dagliga livsbalans.

Månadsprenumeration (129 kr/mån) aktiverar du direkt i App Store eller Google Play. Här i vår butik kan du köpa ett årsmedlemskap. Pris 995 kr. Uppgradera till Medlem All Inclusive och få tillgång till alla våra onlinekurser. 

Annette Lefterow

Annette Lefterow är en välkänd wellnesssexpert med snart 40 års erfarenhet inom hälsa och livsstil. Hon har gett ut 8 böcker inom hälsa och utvecklat ett 30-tal tränings- och spakoncept. Annette är en uppskattad inspiratör, pedagog, föreläsare och författare. Hennes böcker Din guide till wellness och Livsbalans på 30 dagar bygger på Lefterow-metoden som utövas av tusentals följare sedan 1997. Varje vecka sänder Annette live direkt i appen för dig som är medlem. Under veckans livesändning svarar hon på dina och andra medlemmars frågor. 

Som medlem får du tillgång till hela vårt utbud av wellness, veckans livesändning, community, tracking och medlemsbrev.
Dela det här:
Varukorg