Livsbalans på 30 dagar

200 kr rabatt för dig som har deltagit i webinariet!

Livsbalans på 30 dagar med Annette Lefterow är en onlinekurs med för dig som vill göra en nystart och satsa lite extra på din hälsa i vardagen. Här får du följa Lefterow-metoden som bygger på 8 vägar till hälsa och livsbalans genom yoga, pilates, meditation, träning, hälsokunskap, mat, dans och ritualer. Kursen genomförs på distans.

Glöm hälsostress, tidspress och prestation!

Här tar du en dag i taget och lägger grunden för en ny livsstil. Du behöver endast 15 minuter om dagen. Allt därtill är en bonus. När kursen avslutas är det bara början på din nya livsstil med wellness och egenvård i vardagen. Du genomför kursen direkt i Wellness by Lefterow APP eller på webben. Livsbalans på 30 dagar är ett livsstilskoncept som har förändrat och hjälpt tusentals kvinnor mitt i livet.  Här får du den nystart du behöver för att ta hand om din hälsa och livsbalans där du är, här och nu. Då får hjälp att starta om och leva enligt wellness som livsstil.

Träning, meditation, yoga, workshops, pilates, hälsotips, ritualer, promenader, morgonwellness, yogalates, godnattwellness, dans, skrivövningar, egenmassage, föreläsningar och livsplanering hjälper dig att bygga styrka, balans och harmoni i kropp, tanke och själ.

I wellnessköket hittar du recept för din frukost, lunch och middag samt konsten att göra nyttiga energisnacks och sätta guldkant på vardagsmaten.  Som deltagare har du tillgång till ett exklusivt community där du kan inspirera och inspireras av andra wellnessvänner.  Mätbara resultat av din nya livsstil får du med hjälp av ett digitalt verktyg i appen som håller koll på dina aktiviteter, meditation, din sömn, hur du mår och din dagliga livsbalans.

Starta kursen idag

Annette Lefterow är en välkänd  wellnessexpert med mer än 35 års erfarenhet inom hälsa och livsstil. Hon har gett ut 8 böcker inom hälsa och utvecklat ett 30-tal tränings- och spakoncept. Annette är en uppskattad inspiratör, pedagog, föreläsare och författare. Hennes böcker Din guide till wellness och Livsbalans på 30 dagar bygger på Lefterow-metoden som utövas av tusentals följare sedan 1997.  Varje vecka sänder hon live direkt i appen. Passa på att ställa dina personliga frågor och önskemål.

Ange rabattkod livsbalans200 i kassan så får du 200 kr rabatt (ordinarie pris 749kr)

Du har tillgång till kursen i appen och via webben i 12 månader. Utförliga instruktioner kommer i ett välkomstbrev efter anmälan. Välkommen!

Dela det här:
Varukorg