Wellness

Wellness för dig

Wellness är en livsstil för dig som vill ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande med hjälp av egenvård. Wellness handlar om den kunskap du behöver för att kunna utöva hälsosamma aktiviteter mitt i livet, morgon som kväll, mitt på dagen, hemma, utomhus, på jobbet eller på resan. Lite ger mycket. Här på wellnessbylefterow.com har Annette Lefterow samlat sina guldkorn inom sin hälsofilosofi.

Prova på Lefterow-metoden

Välkommen in i våra digitala wellnessrum där du kan prova yoga, pilates, meditation, hälsokunskap, wellnessritualer, föreläsningar och recept från wellnessköket. Läs Annette Lefterows blogg  – Allt om wellness. Bli en av våra wellnessvänner och ta del av vårt nyhetsbrev för alla våra Wellnessvänner. Bli medlem i Wellness by Lefterow och kom igång med din wellness både i vår livsstilsapp och på webben.  Ladda ner Wellness by Lefterow app och starta redan idag!  Välkommen till en mer balanserande och stressfri livsstil!

Unna dig en wellnesspaus

Ta en paus. Stäng av notiser och sätt din mobil på flightmode. Prova en av våra mest populära guidade meditationer, yoga en stund eller prova en wellnessritual. Varför inte stärka rygghälsan med lite pilates. Sugen på något gott och balanserat att äta? Ta en titt i Wellnessköket.

Bilden visar yogarummet på wellnessbylefterow.com
Yogarummet
Bilden visar pilatesrummet på wellnessbylefterow.com
Pilatesrummet
Bilden visar meditationsrummet på wellnessbylefterow.com
Meditationsrummet
Bilden visar inspirationsrummet på wellnessbylefterow.com
Inspirationrummet
Bilden visar ritualrummet på wellnessbylefterow.com
Ritualrummet
Bilden visar Wellnessköket på Wellnessbylefterowcom
Wellnessköket
Dela det här:
Varukorg