Picture of Annette Lefterow

Annette Lefterow

Välkommen Annette Lefterows blogg, vlogg och podd om wellness som livsstil. Lefterow-metoden bygger på 8 vägar till hälsa och välbefinnande.

Wellnessvänner
Ladda ner Wellnessappen

5 Wellnesstips och en Höstmeditation

Kära wellness-vänner,

Nu drar vi igång ännu en wellnesshöst tillsammans med fokus på livsbalans, harmoni och energi. Sommaren brukar vara kort. Ibland kan den regna bort enligt  sommarsången med blå, blå vindar och vatten. Men sensommaren överraskar fortsatt med sitt bästa humör och värmer oss med ljusa kvällar, vackra solnedgångar och ännu mer blått mellan himmel och hav…

Denna bild visar Annette Lefterow

Att vara i balans eller inte, är det är frågan? Jag anser att det är mer viktigt att vara  balanserande, dvs. ha förmågan att reglera sin balans utifrån sin reaktion på allt som händer mitt i livet, här och nu.

Så här inför en ny höst förväntas vi ha ”laddat våra batterier”, vara utvilade, ha mer ork och kraft att ta tag i allt som nu ska hända. Livet händer så det gäller att ta livet i sina egna händer MEN utan allt för mycket krav, press och överskattad förväntan på att man ska hinna med precis allt man har planerat och bokat in.

Oavsett om du har hunnit vila upp dig i sommar eller känner dig lite trött och hängig inför hösten, ta en dag i taget, en stund i sänder. Var snäll mot dig själv och vila inom dig själv. Satsa på #wellnesseveryday och #everydaywellness 🙂

Här kommer fem tips för din vardagswellness = varje dag
  1. Mikromeditera. Blunda. Andas lugnt. Vila i din kropp och tanke.
  2. Ta en kort wellnesswalk (lugn och meditativ promenad).
  3. Unna dig tid för egentid. Umgås med dig själv. 
  4. Dansa loss där hemma till tre favoritlåtar.
  5. Gör något som gör dig glad och som du egentligen inte måste!

Ta hand om dig själv! Var din egen bästa vän.

Annette Lefterow

Bilden visar ett wellnesscitat av Annette Lefterow
Dela det här:

Mer wellness och inspiration

Varukorg