Picture of Annette Lefterow

Annette Lefterow

Välkommen Annette Lefterows blogg, vlogg och podd om wellness som livsstil. Lefterow-metoden bygger på 8 vägar till hälsa och välbefinnande.

Wellnessvänner
Ladda ner Wellnessappen

Sommar, sommar, sommarklubb

Bilden visar Annette Lefterow i en pilates position på Ischia Ponte

Sommar, hälsa och wellness

Jag minns det som igår när jag låg där på en solstol i Portugal och vilade blicken vid horisonten i väntan på solnedgången. Jag tänkte på alla mina fina medlemmar eller wellnessvänner som de är och hur kul det vore om vi alla kunde umgås lite mer (digitalt) och tillsammans satsa lite extra på wellness i sommartid.  Tänk om man skulle göra en sommarklubb? 

8 år senare

Så blev det och så har det fortsatt att bli varje sommar sedan dess! Nu är det 8:e året i rad som jag öppnar bokningen till det roligast projektet jag vet, Sommarklubben! Under juni, juli och augusti blir det wellness coaching med veckans program, livesändningar i appen och mycket mer än så! 

Mina wellnessvänner

Nu har det blivit en årligt återkommande digital tradition och roligt är att samma wellnessvänner hänger med från år till år, samtidigt som vi välkomnar nya wellnessvänner som vill ta hand om sin hälsa lite extra i sommar. Underbara sommartid! 

Digital gemenskap

Oavsett om man är ensam eller inte, ledsen eller glad, trött eller pigg, semestrar eller jobbar, är hemma eller utomlands så förenas vi i en gemenskap och gör sommaren till en balanserande wellnessresa tillsammans! Så jag ser verkligen fram emot att inspirera och bli inspirerad av årets sommarklubb!

Jag är tacksam att jag ofta vågar genomföra mina idéer och ännu mer tacksam när jag upptäcker att de verkligen fungerar. Har du en bra idé? Har du en idé som inspirerar dig? Låt den inte stanna vid en tanke! Ta action. Förverkliga dina visioner. Låt inget eller ingen stoppa dig. Du kan så mycket mer än du tror. Agera. Agera. Agera. 

Snart är det sommar, sommar, sommarklubb! 🙂

Dela det här:

Mer wellness och inspiration

Varukorg