Annette Lefterow

Entreprenör, hälsoprofil, författare och wellnesscoach

Välkommen till min wellnessvärld online.

Här delar jag med mig av mina egna erfarenheter och visioner för att inspirera och stödja dig på din personliga wellnessresa.

Min egen Wellnessresa och Utbildning
Hälsopedagogik med fokus på wellness ligger till grund för min syn på hälsa som jag har utvecklat under mina mer än 35 års yrkesutövande. Genom utbildningar inom yoga, pilates, meditation, personlig träning och spaterapi har jag fördjupat min förståelse för hur wellness kan påverka och göra skillnad för vårt välbefinnade, både kropp och själ.

Erfarenhet och Mångsidighet
Med bred erfarenhet inom hälsobranschen, från undervisning till föreläsning och konceptutveckling, har jag varit en del av både traditionella och moderna aspekter. Tidigare drift av ett wellnesscenter och engagemang för digitala hälsotjänster har format min syn på branschen.

Digital Innovation och Eget Hälsokoncept
Min passion för att integrera teknik och innovation har format mitt sätt att driva Wellness by Lefterow till en digital tjänst. Min livsstilsapp är resultatet av mitt strävande att göra wellness mer tillgängligt och personligt.

Lefterow-metoden – En Del av Mig
Jag är stolt över att dela Lefterow-metoden, en sätt att se på hälsa som jag själv omfamnar i min vardag. ”Jag lever som jag lär.” Genom att integrera fysisk, mental och social balans vill jag inspirera till en hållbar livsstil och göra wellness personligt för var och en.

Vision och Drivkraft
Min vision är att göra wellness som livsstil tillgängligt för alla, och genom min wellness bidra till en positiv inverkan på samhället genom att främja hälsa och välbefinnande.

Jag ser verkligen fram emot att vara din personliga guide på vägen mot en hälsosam och balanserad livsstil. Välkommen till Wellness by Lefterow, där hälsa blir personligt!

Wellness för dig

Här på wellnessbylefterow.com kan du ta del av mina digitala wellnessrum med träningspass, yoga, pilates, guidade meditationer, webinarier, föreläsningar, recept från wellnessköket och andra må-bättre-tips. Som en av mina Wellnessvänner får du digitala inspirationsbrev  (kostnadsfritt). Anmäl dig och ta del av vår digitala gemenskap. Är du redo att göra en livsstilsförändring och vill fördjupa dina kunskaper och satsa på wellness som livsstil? Då är du varmt välkommen att teckna medlemskap i min livsstilsapp, Wellness by Lefterow app, där jag coachar och hjälper mina medlemmar till bättre livsbalans. 

Wellness & Words - mina två bloggar

Mission

The Lefterow method is about spreading healthy knowledge to everyone who wants and needs it – for public health.

Vision

With wellness in everyday life, we can all do our best to strengthen our function and work for a healthier life.

Value words

Share this:
shopping basket