Wellness på jobbet

Dämpa ekonomisk stress och stärk företagets wellnessekonomi

Upptäck en enklare friskvård som passar alla med Annette Lefterow som företagets personliga wellnessinspiratör.

Wellness på jobbet? Wellness by Lefterow erbjuder en helhetslösning för företag som vill inspirera sina anställda till ett mer hälsosamt liv genom att erbjuda effektiva redskap för egenvårdande aktiviteter som kan stärka deras hälsa och motverka ohälsa. Allt under ledning av Annette Lefterow som wellnessinspiratör.

Med en skräddarsydd årsplan varvas livesända webinarier och digitala evenemang med wellnessutmaningar, onlinekurser och hela utbudet av aktiviteter i Wellness by Lefterow app. Som företagskund får ni ett eget community i livsstilsappen där alla medarbetare kan inspirera och inspireras av varandra.

Wellness för alla

Digital hälsa och välbefinnande på arbetstid och fritid

Med vår digitala plattform får alla medarbetare sitt eget användarkonto direkt i vår app och på webben. Här finns något för alla, nybörjade som vana hälsoutövare.

Beprövad hälsometod

Lefterow-metoden bygger på 8 vägar till hälsa och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, vardagsmotion, hälsokunskap, wellnessritualer, wellnessköket och självledarskap..

I appen och på webben

Den skräddarsydda företagsappen laddas ner via App Store eller Google Play.  I appen finns innovativa verktyg för att mäta resultat och användning, individuellt och som grupp.

Bilden visar Wellness by Lefterow app

Hälsa och hållbarhet

Vi skräddarsyr en årsplan i taget och satsar på ett långsiktigt samarbete

Inget företag är det andra likt. Annette Lefterow jobbar långsiktigt med sina företagskunder och lär känna medarbetarna över tid. Här får ni en personlig och engagerad wellnessinspiratör med mer än 35-års erfarenhet som hälsopedagog och expert. 

Annette Lefterow i balansposition

Kundcase: Wellness-app för dig i PostNord

Wellness by Lefterow är leverantör av wellness till PostNord sedan 2010. Genom åren har vi fortsatt att utveckla wellness för deras anställda med digitala verktyg, evenemang, webinarier, föreläsningar och flertalet bokproduktioner. 2021 lanserade vi Wellness-app för dig i PostNord.

Sommarklubben 2024
Prova på Wellness by Lefterow

Sommarklubben i sommargåva till alla medarbetare

Intresserad av våra tjänster för ditt företag? Låt de anställda prova på och utvärdera tjänsten innan ni går vidare. Med vårt introduktionserbjudande får ni ett exklusivt sommarwebinar och fritt antal deltagarplatser i årets digitala sommarklubb (värde 495kr/pers) 

Intresserad av vår företagstjänst?

Boka en kostnadsfri introduktion

Fyll i vår intresseanmälan. Inom kort får ni en länk till vår bokningstjänst där ni kan välja en tid som passar er organisation. Tid: 30 min. Mötesverktyg: Teams. Presentatör: Annette Lefterow

Dela det här:
Varukorg